شناسهٔ خبر: 201454 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

در دیدار مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با نماینده مجلس مطرح شد؛

ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی خواف و رشتخوار در استان خراسان رضوی

جلسه مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در دیدار با نماینده مردم خواف و رشتخوار از حمایت شرکت بازآفرینی شهری ایران از حمایت آن شرکت برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی خواف و رشتخوار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از شرکت بازآفرینی شهری ایران، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشستی با امیر توکلی نماینده مردم خواف و رشتخوار، ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی خواف و رشتخوار را مورد تاکید قرار داد.

عبدالرضا گلپایگانی ضمن ابراز قدردانی از پیگیری‌های نماینده مردم خواف و رشتخوار، گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران آمادگی دارد برای بهسازی و آسفالت معابر شهری، حمایت لازم را از شهرداری‌ها به عمل آورد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: نوسازی بافت‌های فرسوده یک ضرورت ملی است و باید با همکاری مردم، شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌ها، روند بازآفرینی محلات کم‌برخوردار شتاب گیرد.

گلپایگانی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردمی در اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری تصریح کرد: بدون حضور و همراهی ساکنان، نوسازی و بهسازی بافت‌ها به نتیجه مطلوب نخواهد رسید. هدف ما ایجاد محیطی ایمن، پایدار، برخوردار از زیرساخت‌های مناسب و در شأن شهروندان است. با اجرای برنامه‌های بازآفرینی، علاوه بر بهبود کیفیت زندگی زمینه حفظ میراث فرهنگی و هویت شهری نیز فراهم می‌شود.

در ادامه توکلی با بیان مشکلات حوزه انتخابیه خود در بخش سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده، اظهار کرد: در شهر جنگل، ۸۲ هکتار سکونتگاه غیررسمی وجود دارد و دو محله این شهر درگیر چالش‌های متعدد ناشی از این وضعیت هستند. نبود زیرساخت‌های مناسب و خدمات شهری کافی، زندگی شهروندان را با مشکلات جدی روبه‌رو کرده است.

وی افزود: در شهر رشتخوار نیز با انباشت مسایل شهری مواجه هستیم که رفع آن‌ها نیازمند همکاری و حمایت دستگاه‌های ملی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری منطقه افزود: رشتخوار به عنوان شهر جهانی آب‌انبارها شناخته می‌شود و ۱۲ آب‌انبار تاریخی ارزشمند در آن قرار دارد که بخشی از هویت فرهنگی این شهر است. جمعیت این شهر حدود ۷ هزار نفر است و انتظار می‌رود دولت با نگاه ویژه به توسعه زیرساخت‌ها، به ارتقای کیفیت زندگی مردم کمک کند. از شرکت بازآفرینی شهری ایران می‌خواهیم در ساماندهی سکونتگاه‌ها و بهبود بافت‌های ناکارآمد ما را یاری کند.